Φουρτούνες για τον Ronaldo: Έξαλλος με τα... καμώματα της αδελφής του
Οικογενειακοί μπελάδες για τον ποδοσφαιριστή μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για την ερωτική ζωή της αδελφής του, της 40χρονης Katia Aveiro.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύατε ο Cristiano Ronaldo έχει εξοργιστεί με τη συμπεριφορά της αδελφής του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης του πόκερ Claudio Coelho, που είναι 29 ετών, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Πορτογαλία, και συγκεκριμένα στο reality show «Casa dos Segredos» (το γνωστό Secret Story) όπου αποκάλυψε πως έκανε σεξ με την αδελφή του Cristiano, στο κρεβάτι του Ronaldo για μήνες.
2
Μάλιστα αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που οι δυο τους (που διατηρούσαν δεσμό για μήνες)  έκαναν έρωτα, ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει εκδρομή, στο Geres και πλάγιασαν μαζί στο κρεβάτι του Cristiano, στο σπίτι του όπου τους φιλοξενούσε, και μετά ακολούθησαν πολλές φορές και σε άλλα σπίτια και κρεβάτια του διάσημου ποδοσφαιριστή.
Ο παίκτης του πόκερ είπε στην εκπομπή, πως καταλαβαίνει γιατί ο Cristiano, όπως και ο οποιοσδήποτε, ενοχλείται που κάποιος παραβιάζει τον προσωπικό του χώρο, αλλά πρόσθεσε πως η Katia έφταιγε, αφού παρά το γεγονός πως είναι 40 ετών είναι πολύ ανώριμη.

3
Τα δύο αδέλφια και στο παρελθόν έχουν έρθει σε ρήξη αλλά τώρα η Katia επιμένει πως οι σχέσεις της με τον αδελφό της παραμένουν άριστες, αν και άτομα από το φιλικό κύκλο του Cristiano ισχυρίζονται πως ο άσσος του ποδοσφαίρου έχει γίνει έξαλλος μαζί της.
 
Top