Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήθελε να βελτιώσει τη διατροφή των στρατιωτών του στα σύνορα με την Κίνα

ώστε να μη ζηλεύουν τους Κινέζους συναδέλφους τους, και ανέλαβε ο ίδιος να στείλει ενισχύσεις, 

 όμως ένα απρόοπτο γεγονός αντί να κρατά δυνατούς τους στρατιώτες στα φυλάκια και τις σκοπιές, τους έστειλε μαζικά στην τουαλέτα με διάρροια.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο UPI, τα τρόφιμα που έστειλε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης από λάθος αναμείχθηκαν με άλλα υλικά στο στρατόπεδο που αποθηκεύτηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί τροφική δηλητηρίαση στους στρατιώτες, που έδωσαν "μάχη" για μια θέση στην τουαλέτα.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει πληγεί από καιρικά φαινόμενα με τη σοδειά να είναι μειωμένη για αυτό και χρειάστηκε η παρέμβαση του ίδιου του Κιμ προς ενίσχυση του στρατού. Η πρόθεση ήταν σωστή, αλλά το αποτέλεσμα τραγικό.
Στο πνεύμα των (Αντι) Χριστουγέννων

Ο Κιμ μπορεί να μην έκανε καψώνι στους στρατιώτες του, έκανε όμως στους ελάχιστους χριστιανούς που μένουν στη Βόρεια Κορέα και θέλησαν να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου. Αντί όμως για αυτό σύμφωνα με το FoxNews o Κιμ Γιονγκ Ουν τους ανάγκασε να γιορτάσουν προς τιμήν της γιαγιάς του, Κιμ Γιονγκ Σουκ.

Η γιαγιά του γεννήθηκε παραμονή Χριστουγέννων του 1919, και ήταν η "μητέρα της επανάστασης" και σύζυγος του πρώτου Βορειοκορεάτη ηγέτη του καθεστώτος Κιμ Σουνγκ, και πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το 1949.

Μάλιστα, η μανία του Κιμ με τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη καθώς το 2014, μόνο στη φήμη ότι η Νότια Κορέα σχεδιάζει να υψώσει ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο κατά μήκος των συνόρων, προκάλεσε την οργή του Κιμ, με τις απειλές του να ματαιώνουν την ενέργεια αυτή.
 
Top