ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ MEDICAL AESTHETIC ΜΑΙΡΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΟΡΙΑ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑ


Επειδή η ομορφιά και η υγεία, μας αφορά όλους και δη τις γυναίκες!  

Καλώς ήρθατε κ. Τακτικού στην Ελλάδα! Είστε μια καταξιωμένη διεθνώς στην ιατρική αισθητική πάνω από 25 χρόνια! Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; 

Ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρή, γι΄ αυτό και εκπαιδεύτηκα και ασχολήθηκα, στην μακρινή Αυστραλία με την κοσμητική ιατρική, με μεγάλη επιτυχία! Πολλά χρόνια τα έχω αφιερώσει στην καινοτομία και τη δέσμευση για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ομορφιάς και υγείας! 

Το επίπεδο της τεχνογνωσίας σας έχει επεκταθεί και σε σεμινάρια εκμάθησης σε νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα αυτό; 

Η αλήθεια είναι ότι έχω εκπαιδεύσει αρκετές κοπέλες αφού διαθέτω την εκπαίδευση, τα πτυχία-τίτλους από Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία κ.ά., τη γνώση, αλλά και την εμπειρία για Medicine Asthetic,  Anti-Aging  therapy, όπως και για αξιόπιστη Κοσμητική και Αισθητική Θεραπεία! 

Έχετε την διεύθυνση και σε δικιά σας Anti-Aging κλινική και μάλιστα πολύ γνωστή και αναγνωρισμένη

Φυσικά και έχω μία από τις πιο γνωστές κλινικές στον τομέα αυτό, στην Μελβούρνη, στην Αυστραλία. Στο παρελθόν, όπως ξέρετε είχα παρόμοια κέντρα και στην Ελλάδα, ένα από αυτά μάλιστα ήταν στο πολυκατάστημα ‘’Attica’’, πολύ επιτυχημένο και στο οποίο έρχονταν πολλοί γνωστοί και επώνυμοι Αθηναίοι και Αθηναίες, αλλά προσωπικοί λόγοι με υποχρέωσαν να επιστρέψω στην Μελβούρνη! 

Τέλος θα ήθελα το μυστικό, αν υπάρχει βέβαια, για την "αιώνια" νεότητα! 

Αν φροντίζετε το δέρμα σας, σωστά και χρησιμοποιείτε σωστές τεχνικές και προιόντα, τότε είναι δεδομένο ότι θα  δείχνετε νεότεροι από ότι σας δείχνει το βιολογικό σας ρολόι!!! Και μια υπέροχη εμφάνιση θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, αφού πέραν των άλλων προσδίδει και μεγάλη αυτοπεποίθηση! 

Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τον Σταύρο Τσιριγωτάκη και ποιος είναι ο στόχος σας ; 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλή, γρήγορα αποτελέσματα και φυσικά μη επεμβατικές θεραπείες του δέρματος που δεν συνδέονται με τον χρόνο, με ελάχιστο κόστος και το σημαντικότερο, να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και την ενέργεια σας!!!

Τον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη, τον γνωρίζω πολύ καλά σαν επιστήμονα, έχει χειρουργήσει αρκετούς γνωστούς μου ανθρώπους, αλλά τον γνώρισα καλύτερα και από ένα πρόβλημα που είχα, για το οποίο δεν χρειάστηκε να με χειρουργήσει, αλλά τον γνωρίζω εξίσου καλά και σαν άνθρωπο τώρα πια. Από τη στιγμή, λοιπόν που υπάρχει η επιστημονική τελειότητα, αλλά και οι σύγχρονες και άριστες υποδομές, στον χώρο που έχει δημιουργήσει, δεν υπήρχε λόγος να μην ξεκινήσουμε μια συνεργασία, από την οποία σας διαβεβαιώ ότι θα ωφεληθούν πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες μπορώ να πω. Οι θεραπείες μας είναι ασφαλείς, πρωτοποριακές και τα αποτελέσματα μας είναι ‘’state of the art’’, τον κάθε επισκέπτη τον αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, με ανθρωπιά και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του, άλλωστε κι εμείς αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας είμαστε ‘’committed to the confidence and artistry


Η κ. Μαίρη Τακτικού είναι  ομογενής απο την Αυστραλία και  είναι διεθνώς αναγνωρισμένη Ιατρική Αισθητικός .



Είναι υπεύθυνη  του κέντρου Αντιγηράνσης "LoveMyFace clinic" που λειτουργεί στην Δραπετσώνα, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 66( για ραντεβού 2104619735).
Σημειώνεται ότι το κέντρο Αντιγηράνσης "LoveMyFace clinic" λειτουργεί με συνεχή ιατρική υποστήριξη , από τον διακεκριμένο Ιατρό, κ. Τσιριγωτάκη Σταύρο.





LOVE MY FACE  CLINIC 

Μάρκου Μπότσαρη 66 -Δραπετσώνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  :  210 4619735

 
Top