Απίστευτες σκηνές σε πλειστηριασμό χωραφιού -Ξύλο και ύβρεις σε δικαστική αίθουσα [Βίντεο]

Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος των συμβολαιογράφων 
Οι διαδηλωτές έσπασαν το μπλοκ των αστυνομικών

Ματαιώθηκε εν μέσω επευφημιών ο πλειστηριασμός, που αφορούσε σε ένα... χωράφι - Ένταση και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όταν συμβολαιογράφοι προσπάθησαν να «σπάσουν» την αποχή

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν.... σήμερα κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στον Χορτιάτη.

Σύμφωνα με το voria.gr,  χτες στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης,συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα, τα οποία ανάρτησαν πανό κατά των πλειστηριασμών. Οι διαδηλωτές έσπασαν το μπλοκ της αστυνομίας και όρμηξαν στην έδρα κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού, φωνάζοντας συνθήματα.

 Την ίδια ώρα ένταση σημειώθηκε και μεταξύ των συγκεντρωμένων και της προέδρου της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσσαλονίκης κ. Χρουσαλά-Μπιλίση, στην οποία φώναξαν: «Για ένα χωραφάκι ενός στρέμματος ανοίγεις Θερμοπύλες. Δεν ντρέπεσαι είσαι παράνομη ψεύτρα δεν μπορείς να βγάλεις οικόπεδο σε πλειστηριασμό».
H πρέοδρος των συμβολαιογράφων προσκόμισε στους διαδηλωτές την άδεια για τη διενέργεια του πλειστηριασμού. Μόλις είδαν το έγγραφο οι συγκεντρωμένοι εξαγριώθηκαν, λέγοντας πως είναι έγγραφο της τράπεζας που το σφράγισε αυτή για να τους το δείξει. Φώναξαν μάλιστα την αστυνομία να τη συλλάβει.

Τελικά η κ. Χρουσαλά-Μπιλίση φυγαδεύτηκε, ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν εν μέσω επευφημιών.

 
Top