Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του πολιτιστικού συλλόγου Κερατσινίου ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ στην αίθουσα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον ιερέα πατήρ Θεόδωρο του ιερού ναού των Αγίων  Αναργύρων που τέλεσε τον αγιασμό τον κ. Καφούρο Ιωάννη ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και διευθυντή του 14ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου την κ. Μαλλούχου Αφροδίτη και την κ. Γάκα Βασιλική ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, την κ. Περδίκη Γιώτα Αντιδήμαρχο καθαριότητας πρασίνου και περιβάλλοντος, τον κ. Αθανασιάδη Λεωνίδα πρώην  Αντιπεριφερειάρχη  Πειραιά, τον κ. Καψοκόλη Πέτρο πρώην Αντιδήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τον κ. Ζούπη Ζαχαρία Δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης <Αναγέννηση> εκπρόσωπο από την δημοτική παράταξη <Σύγχρονη πόλη> τον κ. Σωπηλιάδη Γεώργιο υποψήφιο στη περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό <Αττική> τον κ.Βαλάντη Μπάΐκα (πρόεδρος) κ.  Στάθης Χαρίτος (Αντιπρόεδρος )κ. Μαρία Μιχαλοπούλου (Μέλος) από τον σύλλογο Ακρωτηριανών Θήρας  την κ. Γρυπαίου- Δημοπούλου Δέσποινα από την Ένωση Μικρασιατών Κερατσινίου Δραπετσώνας τον κ. Χαμαλτζή Ιωάννη Πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο της Ομάδας χορού < Ξέσυρτος> τον κ. Φασάκη Ανδρέα Αντιπρόεδρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου, τον κ. Θεοδωρουλέα Δημήτριο πρόεδρο της Ένωσης Μανιατών και Λακώνων Περάματος την κ. Στεφανίδου Σταυρούλα αντιπρόσωπο του Δικτύου Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης Κερατσινίου Δραπετσώνας τον κ. Λαρόζα Στέφανο (πρόεδρο) κ κ. Αντωνάκο Κώστα(ταμία) του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου δημοτικού τον κ. Πετράτο Πέτρο (πρόεδρο) και την κ. Κώστογλου Μαρία (γραμματέα) του Εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Μηνά τον κ. Πέτσα Νίκο πρόεδρο του < ΦΑΡΟΥ > Κερατσινίου και πρόεδρο του συλλόγου εμπορικών καταστημάτων Πειραιά και την κ. Βρεττού Χριστίνα την κ. Μυλόβα Νίτσα  και την κ. Ελσα Μουρκογιάννη μέλη από τον πολιτιστικό σύλλογο <Ας χορέψουμε>.

Μετά το τέλος του αγιασμού παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δρακόπουλος Γεώργιος ευχαρίστησε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους , έδωσε πληροφορίες για την έναρξη των τμημάτων, παρουσίασε τους χοροδιδασκάλους και τόνισε πόσο σημαντική είναι η  εθελοντική προσπάθεια όλων για την λειτουργία του συλλόγου. 
Στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα και γλέντι. 

 
Top