Η Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla ετοιμάζεται για την παρουσία της στην Ελληνική Αγορά, από Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, που ήταν και ένας από τους διεκδικητές τηλεοπτικών αδειών.Τη πληροφορία αυτή επικαλείται η ιστοσελίδα newsauto.gr επισημαίνοντας την μεγάλη ζήτηση των αυτοκινήτων της, η οποία έχει κορυφωθεί με το νέο πιο οικονομικό αυτοκίνητό της το Model 3, αλλά και η έλευση του νέου SUV Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη η εταιρεία έχει λάβει 325.000 παραγγελίες για το Model 3.

Στον ίδιο δημοσιεύμα επισημαίνεται ότι η εταιρία σχεδίαζε μάλιστα να φέρει την Ελλάδα και μονάδα παραγωγής της. Σε ομιλία του σε επενδυτικό συνέδριο ο δικηγόρος Σωτήρης Μπρέγιαννος, αποκάλυψε πως είχαν έρθει επαφή με την εταιρεία του στελέχη της Tesla για να διερευνήσουν την προϋπόθεση να φτιαχτεί η δεύτερη μονάδα στη χώρα μας. Μάλιστα αποκάλυψε πως άνθρωποι της Tesla είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα για τα σχετικά, το 2012.

Οι Αμερικανοί τότε, συνάντησαν μία ιδιαίτερα απρόθυμη συμπεριφορά από τους Κρατικούς λειτουργούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν άπραγοι και στη συνέχεια να επιλεγεί η Ολλανδία.
Πηγή: newsauto.gr//via:asfalisinet.gr
 
Top