Τα πυρηνικά όπλα γίνονται συχνά παγκόσμια είδηση εδώ στη Γη, χάρη στη Βόρεια Κορέα.

Ο Ταπεινός πλανήτης μας δεν είναι το μόνο μέρος που έχει πυρηνική δραστηριότητα, σύμφωνα με επιστήμονα από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής και Αστροναυτικής. Ο Δρ John E. Brandenburg ισχυρίζεται ο πλανήτης Άρης είχε δύο πυρηνικές εκρήξεις στο παρελθόν.
Αποδεικτικά στοιχεία των δύο μεγάλων πυρηνικών εκρήξεων στον Πλανήτη Άρη
Ο Brandenburg παρουσίασε την έρευνά του στο συνέδριο Space AIAA το Σεπτέμβριο του 2016. Μίλησε για τις περιοχές των πυρηνικών εκρήξεων, που βρίσκονται βόρεια της Κυδωνίας και Galaxias Chaos, και τόνισε ότι υπάρχει η πιθανότητα ότι θα μπορούσαμε να βρούμε αρχαιολογικά ευρήματα σε αυτές τις τοποθεσίες, αρκεί να το πράξουμε.

Ποιος το έκανε;

Αν ο επιστήμονας είναι σωστός για τα ευρήματά του, ανοίγει το ερώτημα ποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα και πότε.
Το έργο του Brandenburg αναλύθηκε για πρώτη φορά από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, και ήταν αυτοί που του έδωσαν την άδεια να παρουσιάσει τα ευρήματά του στο συνέδριο AIAA στην Καλιφόρνια.

Εδώ είναι μια φωτογραφία από τις παρουσιάσεις του, που συζητήθηκε στην τελευταία ημερήσια διάταξή του.


brandenburgmarspresentation

Πού είναι οι κρατήρες;

Στην περίπτωση των πυρηνικών εκρήξεων, θα περίμενε κανείς να δει έναν κρατήρα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Όπως συνέβη στη Χιροσίμα, οι βόμβες μπορούν να σχεδιαστούν να εκραγούν στον αέρα για να μεγιστοποιηθεί η ζημιά, και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κρατήρες. Ο Brandenburg λέει ότι αυτό συνέβη και στον πλανήτη Άρη. Τεράστια κύματα κλονισμού που ήταν αρκετά ογκώδης προκάλεσαν καταστροφική αλλαγή στο κόκκινο πλανήτη και άλλαξαν δραστικά το κλίμα του. Ήταν μια προσπάθεια να σκοτώσουν με επιτυχία κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη.

nuclear-explosions-mars

Το έργο του έχει μελετηθεί από το Πεντάγωνο, αλλά δεν φαίνεται να είναι γνωστή η στάση της κυβέρνησης σχετικά με την έρευνα. Αν νομίζουν ότι συνέβη, σίγουρα θα ήταν σημαντικό να μάθουν ποιος το έκανε.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη με τον Δρ Brandenburg:

Ντοκιμαντέρ για τον αρχαίο κοσμικό πόλεμο στον πλανήτη Άρη




apocalypsejohn
 
Top