Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον αδελφό του. Ο Γιώργος Βελισσάρης που τραγουδά κυρίως δημοτικά και έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές, μπήκε σε μεγάλες φασαρίες, όταν ο αδελφός του συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο 52χρονος αδελφός του τραγουδιστή βρισκόταν ήδη προφυλακιστέος στις φυλακές Ναυπλίου για την καλλιέργεια δενδρυλλίων στο χωριό Παλαιά Πέρσαινα Ηλείας και χθες το Τριμελές Κακουργιοδικείο Πατρών τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και χρηματική ποινή που αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Μάη του 2015, ο αδελφός του “σταρ του δημοτικού τραγουδιού” καλλιεργούσε σε ερημική τοποθεσία κοντά στον τόπο καταγωγής του την φυτεία, την οποία και φρόντιζε με διάφορα μέσα. Το κατηγορητήριο μάλιστα υπογράμμιζε ότι το οικονομικό όφελος από την τυχόν εμπορία των συγκεκριμένων δενδρυλλίων αποτιμάται από το Αστυνομία περίπου στα 400.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Βελισσάρης, μάλιστα, σε δηλώσεις του στην Freddo, είπε: “Αν είναι να γράφετε αρχικά ονόματος, “αδελφός γνωστού τραγουδιστή από τα Τσιπιάνα Ηλείας”, τότε καλύτερα να γράψετε ότι είναι αδελφός μου και θα του σταθώ σε αυτήν την κακή στιγμή της ζωής του. Θα πάμε στο Εφετείο και εκεί ό,τι πει ο Θεός και η Δικαιοσύνη”.

Πηγή: tlife.gr//via:thestival.gr
 
Top