Απίστευτοι νεποτιστές οι Συριζαίοι… 

Το μόνο που νοιάζει τους Συριζαίους είναι  να διορίσουν το σόϊ τους στο Δημόσιο.
 Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου (αυτή που διορίστηκε στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο επί Χούντας το 1972) έχει έναν μοναχογιό, τον αρχιτέκτονα Βασίλη Ρίζο. Σύζυγος του μοναχογιού της είναι η 38χρονη χημικός Χρυσάνθη Γκοτίνου, που χωρίς καμμία εργασιακή εμπειρία προσελήφθη το 2015 ως ειδική συνεργάτις του τότε υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά. 
Ο Μπαλτάς έγινε υπουργός Πολιτισμού και ο νέος υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έδωσε προαγωγή στην Γκοτίνου, διορίζοντάς την ειδική συνεργάτιδα του Γ.Γ. Διά βίου μάθησης και νέας Γενιάς. 

Παράλληλα, η νύφη της κ. Θεανώς Φωτίου τοποθετήθηκε (άλλος μισθός εκεί) και ως ειδική συνεργάτις στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προϊόντων.

 Σαν να μην έφταναν αυτές οι δύο κρατικές θέσεις από τις οποίες η κ. Γκοτίνου τσεπώνει πάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα, προ ημερών ο Νίκος Φίλης την έβαλε και σε 3η κρατική θέση: 
Την διόρισε αντιπρόεδρο του «Ιδρύματος Νεολαίας και διά βίου μάθησης», αφαιρώντας τις αρμοδιότητες από την πρόεδρο του Ιδρύματος Άννα Μαυρουδή και δίνοντάς τις στην νύφη της κ. Θεανούς!..
 
Top