Απαγορευμένη Ιστορία: Υπήρξε μια τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα;

Όλοι είμαστε γοητευμένοι από τους αρχαίους Αιγυπτίους και την ιστορία τους για τα απίστευτα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα τους πριν από χιλιάδες χρόνια.

Κάθε φορά που μιλάμε για την αρχαία Αίγυπτο, σκεφτόμαστε τις Πυραμίδες που βρίσκονται στο οροπέδιο της Γκίζας και τα μυστήρια πίσω από αυτές τις συναρπαστικές αρχαίες δομές.
Ενώ σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τρεις κύριες πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα υπήρχε και μία τέταρτη πυραμίδα «… από μια πέτρα πιο μαύρη από τον κοινό γρανίτη, και τουλάχιστον εξίσου σκληρή…»
foprth-pyramid-at-giza-exsited-the-black-pyramid
Κατά τη διάρκεια του 1700, ο Frederic Norden, ένας Δανός καπετάνιος, και εξερευνητής, κάνει εκτενείς σημειώσεις, παρατηρήσεις, και σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των φαραωνικών μνημείων, της αρχιτεκτονικής, και των εγκαταστάσεων των πυραμίδων, στο βιβλίο Voyage d’Egypte et de Nubie.
Σε αυτό το συναρπαστικό αρχαίο βιβλίο, ο Δανός εξερευνητής περιγράφει μία τέταρτη πυραμίδα με σχέδιο και χάρτη.

Στη σελίδα 120 του βιβλίου του Voyage d’Egypte et de Nubie (Ταξίδια στην Αίγυπτο και τη Νουβία) ο Norden περιγράφει την μυστηριώδη πυραμίδα
Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου εδώ

fourth-pyramid-of-giza

Ωστόσο, ο Norden περιγράφει με ακρίβεια την Πυραμίδα που είναι κατασκευασμένη από πέτρα πιο μαύρη και από τον γρανίτη. Είναι ενδιαφέρον ότι, η περιγραφή και οι απεικονίσεις του Norden είναι εξαιρετικής ποιότητας, και τοποθέτησε την τέταρτη, μαύρη πυραμίδα σε κάποια απόσταση από τις τρεις πυραμίδες της Γκίζας.

Στο βιβλίο του, ο Norden περιγράφει επίσης και υποδεικνύει την ύπαρξη επτά (ενδεχομένως ακόμη και οκτώ) μικρότερων πυραμίδων στο οροπέδιο της Γκίζας.



apocalypsejohn.com
 
Top