ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

-Οι επιστημονες υποψιαζονται οτι η σκεψη μεταδιδεται με αγνωστα σωματια που τα ονομασαν Νιονια που ταξιδευουν με την ταχυτητα του φωτος επι δεκα εις το απειρον και όταν ενεργοποιειται η σκεψη εκπεμπεται η αγνωστη σ’εμας μορφη ακτινοβολιας την οποιαν οι Ουρανιοι εχουν την δυνατοτητα ελεγχου της.

-Γινεται εγκλωβισμος και συμπυκνωση σε ‘’ειδικους’’ <<Ομφαλους>> συμπυκνωσεως και η τεραστια δυναμη της σκεψης εχει την δυνατοτητα να μεταφερει τα μηνυματα του ανθρωπου στην Βαση Δημιουργιας και να επικοινωνει με το ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

-Ο λογος συγκεντρωσης των πιστων στα ιερα εχει σκοπο την συγκεντρωση μιας τεραστιας ποσοτητας ενεργειας της σκεψεως που εκπεμπεται προς μια κατευθυνση που είναι το Θειον.

-Επειδη τα ιερα ηταν κτισμενα πανω σε ενεργειακους χωρους,τα μηνυματα των πιστων εφταναν στο Υπερτατο Ον που υλοποιουσε τις δεησεις τους με καποια υπερβατικη οντοτητα στο σημειο προσευχης.[Περιπτωση θαυματος]

Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτερες χριστιανικες εκκλησιες ειναι χτισμενες πανω σε Ελληνικα ιερα που εχουν κατεδαφισει.!!!

-Απο το εργο του ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!!


Fileas Fong

diadrastika.com
 
Top