Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ....

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, όταν ο ομογενής είχε διαπασών τη μουσική , γεγονός που ενόχλησε τον αστυνομικό και τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας...

Κατά πληροφορίες, ακολούθησε καυγάς  και ο ομογενής  γρονθοκόπησε  τον ειδικό φρουρό  και πάνω στον καυγά ο ειδικός φρουρός τον πυροβόλησε μια φορά στα πλευρά τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ο ειδικός φρουρός ειδοποίησε τις Αρχές για να παρέμβουν ώστε ο 33χρονος ομογενής να χαμηλώσει τη μουσική. 

Σήμερα ωστόσο η λογομαχία τους κορυφώθηκε και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας από το Καζακστάν επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα  τον αστυνομικό και πάνω στην συμπλοκή... ακούστηκε  ένας πυροβολισμός.

Ο 30χρονος αστυνομικός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έφερε τραύματα από τα χτυπήματα του ομογενή. Η σορός του 33χρονου ομογενή από το Καζακστάν βρίσκεται στο σημείο που πυροβολήθηκε, καθώς αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο 33χρονος ομογενής από το Καζακστάν, δημιουργούσε καθημερινά προβλήματα στην γειτονιά ενώ δεν δίσταζε να βρίζει χυδαία και να απειλεί όποιον διαμαρτυρόταν για την διατάραξη της κοινής ησυχίας...

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος ομογενής διέμενε με τη σύντροφό του στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Ιφιγενείας 23, με την οποία μάλωνε σε καθημερινή βάση. «Βοήθεια με χτυπάει» φέρεται να ούρλιαζε διαρκώς η νεαρή γυναίκα, ενώ όπως λέει άλλος γείτονας,  ο οποίος  έκανε παρατήρηση στο 33χρονο ομογενή, δεχόταν ύβρεις και απειλές από εκείνον.

Ο ειδικός φρουρός φέρεται να άκουσε τον χθεσινοβραδινό τσακωμό του ζευγαριού και να επενέβη για να ησυχάσουν τα πνεύματα. Το ίδιο και σήμερα όταν προσπάθησε να καθησυχάσει τον ομογενή, ζητώντας να χαμηλώσει και τη μουσική.


Δείτε την αποκαλυπτική μαρτυρία γειτόνισσας για το περιστατικό στην Καλλιθέα:






πηγη
 
Top