Ρατσιστική επίθεση από Αμερικάνο χρήστη του twitter δέχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη λίγο μετά τη μεγάλη επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη νίκησε την Αμερικανίδα Σάντεϊ Μόρις και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο ένας συμπατριώτης της δεύτερης επιτέθηκε ρατσιστικά προς την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη μέσω twitter.

Μαζί με Μπολτ η Στεφανίδη! (pics)

«Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ. Ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα» σχολίασε αρχικά ο συγκεκριμένος χρήστης

Λίγο αργότερα μάλιστα έγραψε απ' ευθείας στον λογαριασμό της Κατερίνας Στεφανίδη και απευθυνόμενος σε αυτήν, της επιτέθηκε για δεύτερη φορά με ρατσιστικό σχόλιο.

«Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις ΗΠΑ. Μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου», έγραψε.

Η Χρυσή, πλέον, Ολυμπιονίκης γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 2008 έχει μετακομίσει στο Στάνφορντ καθώς κέρδισε υποτροφία στο πανεπιστήμιο της περιοχής και ξεκίνησε να αγωνίζεται με τους Στάνφορντ Κάρντιναλς. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα της Ψυχολογίας της Dr Τζίν Α. Μπρούερ και μάλλον για αυτό το λόγο (και επειδή η Αμερικανίδα βγήκε δεύτερη) δέχθηκε την διαδικτυακή επίθεση από τον Αμερικανό χρήστη, Ντέιβιντ Ουάιτ.

Δειπτε το tweet του Αμερικάνου και την απάντηση ενός Έλληνα


 
Top