Το σεξ μεταξύ αθλητών στο ολυμπιακό χωριό, κάθε τέσσερα χρόνια, είναι κάτι συνηθισμένο. Εκεί που υπάρχουν κάποιες ενστάσεις είναι κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει έναν αθλητή ή μία αθλήτρια, την παραμονή του αγώνα τους... Κάτι που αποτέλεσε την αφετηρία ενός sex scandal, που ξέσπασε στο Ρίο πριν από λίγες ημέρες...

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής... Η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα, ζήτησε από την παρτενέρ της Τζιοβάνα Πεντρόσο, να μείνει μόνη της στο δωμάτιο με τον Πέδρο Γκονσάλβες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Η απάντηση όμως που έλαβε την αρνητική λόγω του αγώνα που θα είχαν την επόμενη ημέρα, όμως αυτό δεν την πτόησε και τελικά βρήκε τον τρόπο να κάνει αυτό που ήθελε με τον συμπατριώτη της κωπηλάτη.
  Η Πεντρόσο όμως ενημέρωσε τους προπονητές και την ομοσπονδία, σχετικά, καθώς στους προκριματικούς από πλατφόρμα 10 μέτρων, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες ήταν να αγωνιστούν στις 17 Αυγούστου και σε άλλη κατηγορία των καταδύσεων, όμως προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις οι Βραζιλιάνοι αποφάσισαν να αποβάλουν την ντε Ολιβέιρα από το ολυμπιακό χωριό.
 http://www.gazzetta.gr/


 
Top