Και επί Σαμαρά μιλάγαμε για πληρωμένα άρθρα σε FT και άλλες ξένες εφημερίδες που "πούλαγαν" ανάπτυξη στα χρόνια του μνημονίου. Άρθρα που γραφόντουσαν στην Ελλάδα και δημοσιευόντουσαν στο εξωτερικό προς τέρψη των ιθαγενών εντός της επικράτειας!

Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter διαφημίζει άρθρο των FT που μιλά για ανάπτυξη στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.....

Το άρθρο λέει:

"Η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη", είναι ο τίτλος δημοσιεύματος την Παρασκευή στην ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times, οι οποίοι σημειώνουν πως η χώρα ανακοίνωσε μια εντυπωσιακή εκτίναξη της οικονομικής ανάπτυξης κατά το δεύτερο τρίμηνο.

Η Ελλάδα ανακοίνωσε αύξηση της παραγωγής κατά 0,3% κατά το δεύτερο τρίμηνο, σε αντίθεση με τις προβλέψεις για μείωση 0,2%. Αναθεώρησε επίσης προς τα επάνω τους αριθμούς για το πρώτο φετινό τρίμηνο, από μείωση 0,5% σε μείωση 0,1%, σημειώνει η βρετανική οικονομική εφημερίδα.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

Όπως γράψαμε το πρωί, ύφεση σημείωσε η εθνική οικονομία γιατί κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016 το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,7% από πέρσι. Στο τέλος της χρονιάς συγκρίνεις με την αμέσως προηγούμενη για να δεις αν έχεις αύξηση ή μείωση του ΑΕΠ!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν σέβεται την νοημοσύνη ενός λαού και σερβίρει ψευδείς ειδήσεις όπως έκανε ο Σαμαράς!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
 
Top