ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...
Για ετοιμότητα της Ένωσης Κεντρώων να μπει στην κυβέρνηση, αλλά μετά τις επόμενες εκλογές, έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Β. Λεβέντης, ο οποίος, πάντως, διευκρίνισε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει είτε με ΣΥΡΙΖΑ, είτε με ΝΔ, αλλά «όχι με λευκή επιταγή».
Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο».
Επίσης, επανέλαβε ότι δεν είναι «δεκανίκι» του κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι συζητά μαζί του ως φίλος και τίποτα παραπάνω, αφού δεν έχει σκοπό να μπει στην κυβέρνηση. Επισήμανε, δε, ότι «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι ήδη στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στη δήλωσή του, σχετικά με το γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος, δηλώνοντας ότι περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός για το πότε θα γίνει αυτό το γεύμα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα πάει στο εξοχικό του κ. Τσίπρα στο Σούνιο τις επόμενες ημέρες.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr
 
Top