Η 38χρονη που αγαπάει την Ελλάδα, ήταν το περασμένο Ιούλιο στην Κυλλήνη και την Κρήτη. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου  Λάλα Σάλμα, που είναι σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ', φτάνει αύριο στην Κέρκυρα με τα δύο παιδιά της και... 80 άτομα προσωπικό! Μόνο για τα δύο παιδιά, θα φτάσουν στην Κέρκυρα 5 νταντάδες!
Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η πριγκίπισσα με τα παιδιά της φτάνει αύριο στο υπερπολυτελές συγκρότημα "Corfu Imperial" της Κέρκυρας, όπου θα μείνει σε βίλα που κοστίζει 20.000 ευρώ τη βραδιά!

Η συγκεκριμένη βίλα, είναι απομονωμένη από τους χώρους του συγκροτήματος, χτισμένη σε μια μικρή ιδιωτική χερσόνησο και είναι 200 τετραγωνικών. Περιβάλλεται από εξωτερικό χώρο 300 τετραγωνικών και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, σε μια μαγική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα.

Στο εσωτερικό της βίλας υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, με τα υλικά που κυριαρχούν να είναι το ξύλο και το μάρμαρο. Στην πετρόχτιστη αυλή της υπάρχουν ξαπλώστρες, καναπές και τραπεζαρία. Στο ευρύχωρο master bedroom υπάρχει στρογγυλή μπανιέρα για δύο με θέα τη θάλασσα, άνετος χώρος γκαρνταρόμπας και όργανα γυμναστικής.

Θέα στη θάλασσα έχει και το δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ το τρίτο είναι ιδανικό για τα παιδιά και τη νταντά τους...

Όσο για τα γεύματα της οικογένειας, αυτά θα ετοιμάζονται σε ξεχωριστό χώρο, στην κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου, από εκλεκτούς μάγειρες που επιμελούνται πάντα τη διατροφή της πριγκίπισσας.

Φυσικά, σε όλη τη διάρκεια των δεκαήμερων διακοπών της οικογένειας, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά ενώ σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ είναι ήδη ενημερωμένη και η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ//via:newsit.gr
 
Top