Ο Σταύρος Κοντονής από χθες βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής από το Ρίο. Φτάνει απόψε το βράδυ στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης και από αύριο, Παρασκευή, το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ μπαίνει στην τελική ευθεία.
Με τα τωρινά δεδομένα το πρωτάθλημα της Super League δεν πρόκειται να ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σάββατο, 20 Αυγούστου. Και είναι άγνωστο το πότε και υπό ποιες συνθήκες θα ξεκινήσει.
Η επιστολή Κοντονή στη FIFA συμπληρώθηκε και με την υποστηρικτική για τις νομικές θέσεις που εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα.
Ο κ. Γεωργουλέας χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική την αντικατάσταση τακτικών δικαστών στην οποία προέβη η διοίκηση της ΕΠΟ, με στόχο να αλλάξει τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που θα αποφανθεί για το αν μπορούν να μείνουν στις θέσεις τους, ή όχι, οι παράγοντες της ομοσπονδίας που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Διαβάστε την συνέχεια εδώ
 
Top