Θύμα μανιακού δολοφόνου η καλλονή Καρίνα Βετράνο
Συγκλονισμένη είναι η ομογένεια της Νέας Υόρκης από την άγρια δολοφονία της Καρίνα Βετράνο. Η 30χρονη καλλονή έπεσε θύμα μανιακού δολοφόνου, ο οποίος τη βίασε, την ξυλοκόπησε άγρια και την στραγγάλισε. 
Η Καρίνα Βετράνο εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης, όπως το Flo Cafe και το Central Club και είχε πολλούς φίλους Έλληνες.
ΦΩΤΟ FACEBOOKΦΩΤΟ FACEBOOK
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου, περίπου στις 17.30, η αδικοχαμένη κοπέλα βγήκε για τζόκινγκ κοντά στη γειτονιά της, στο Spring Creek Park, το οποίο όμως δεν θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές. Ο πατέρας της δεν ένιωθε καλά και δεν μπορούσε να πάει μαζί της και μάλιστα την προειδοποίησε να μην βρεθεί μόνη της σε εκείνο το μέρος, αλλά εκείνη δεν τον άκουσε.
ΦΩΤΟ FACEBOOKΦΩΤΟ FACEBOOK
Η ώρα περνούσε, η Καρίνα δεν είχε επιστρέψει και οι δικοί της ειδοποίησαν την αστυνομία.
ΦΩΤΟ FACEBOOKΦΩΤΟ FACEBOOK
Δυστυχώς, ο πατέρας της, ήταν αυτός που βρήκε το πτώμα της κόρης του. Ήταν ημίγυμνη, με εκδορές και μελανιές από τα χτυπήματα σε όλο το κορμί της.
Η Καρίνα Βετράνο αγκαλιά με τον πατέρα της ΦΩΤΟ ESPRESSOΗ Καρίνα Βετράνο αγκαλιά με τον πατέρα της ΦΩΤΟ ESPRESSO
Η αστυνομία συνέλεξε γενετικό υλικό και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Παράλληλα, η οικογένεια της 30χρονης προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δολοφόνο.
 ΦΩΤΟ ESPRESSOΦΩΤΟ ESPRESSO
ΠΗΓΗ: ESPRESSO
 
Top