Μάχη επιβίωσης για τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ με την Χάποελ Μπερ Σεβά (21:00). Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, όπου συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση, οι Πειραιώτες θέλουν (και πρέπει) να δώσουν απαντήσεις.

Αν περάσει, κανείς δεν πρόκειται να του δώσει εύσημα, διότι ευθύς εξ αρχής θεωρήθηκε αυτονόητη η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Αν αποκλειστεί, οι κραδασμοί θα είναι τέτοιοι, που δύσκολα θα μπορέσουν να απορροφηθούν και θα ξεκινήσει πολύ άσχημα η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά τον πρώτο αγώνα με την Χάπολε Μπερ Σεβά στο Φάληρο και τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν, έδωσε το... στίγμα στο λιμάνι.

Ο Βίκτορ και οι παίκτες του ξέρουν ότι δεν μπορούν να γυρίσουν με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση, αν θέλουν να κερδίσουν χρόνο, ηρεμία και φυσικά εκ νέου την εμπιστοσύνη του κόσμου που θέλει να δει πράγματα πάνω στο χορτάρι. Αν, δε, η πρόκριση συνδυαστεί με μια πειστική εμφάνιση απέναντι στους Ισραηλινούς, τότε ακόμα καλύτερα τα πράγματα για τους "ερυθρόλευκους". Το 0-0 του πρώτου αγώνα προφανώς και δίνει ακόμα το πάνω χέρι στον Πρωταθλητή Ελλάδας ενόψει της αποψινή ρεβάνς στο "Turner Stadium".

sport24.gr
 
Top