Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, η Άννα Κορακάκη και ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος, ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι τους από τη Βραζιλία για την Ελλάδα. 

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τάσος Κορακάκης αποτυπώνει την ευτυχία και των δυο για την τεράστια επιτυχία τους. 

Μια επιτυχία που ανήκει σε εκείνους και σε όσους τους στήριξαν στα δύσκολα χρόνια πριν από τα Ολυμπιακά μετάλλια και θα τους στηρίζουν και μετά από αυτά, όταν τα φώτα θα σβήσουν.

Η πτήση της Alitalia από τη Ρώμη (ενδιάμεσος σταθμός από το Ρίο ντε Τζανέιρο) θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας στις 11:40. Εκεί, από πλευράς της κυβέρνησης θα την υποδεχτεί ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, αλλά είναι βέβαιο πως πολύς κόσμος θα βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων για να δει και να αποθεώσει το κορίτσι που έκανε την Ελλάδα να... μάθει σκοποβολή.

Η παραμονή της στην Αθήνα θα είναι σύντομη, αφού λίγες ώρες μετά την άφιξή της, θα ξαναμπεί στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά για να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα γίνει η δεύτερη... υποδοχή της. Τελικός προορισμός η γενέτειρά της, η Δράμα, η πόλη όπου βρίσκεται το πατρικό της και όπου βρισκόταν και το... προπονητήριό της, πριν ο δήμος το κατεδαφίσει για να της στήσει... κοντέινερ!

Και μετά τη διπλή υποδοχή, η Άννα Κορακάκη θα έχει έναν και μοναδικό σκοπό: τις διακοπές. Τις οποίες έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό και δεν είναι... διατεθειμένη να τις χάσει, αφού ξέρει πως η συνέχεια που την περιμένει θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική ακόμα. Είναι Ολυμπιονίκης πια. Και μάλιστα... διπλή!

newsit.gr
 
Top