Αν βρίσκετε ακόμα στην πόλη, σας έχουμε τον τρόπο να το δείτε θετικά.

Σύμφωνα με το FareCompare.com, η 23η Αυγούστου είναι η… μαγική ημερομηνία για να πετάξετε, αν θέλετε να κλείσετε εισιτήρια με τα χαμηλότερα αεροπορικά ναύλα.

»Μπορείτε να κλείσετε τώρα, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε στις 23 Αυγούστου για να επωφεληθείτε από τα οικονομικά εισιτήρια», όπως αναφέρει το site.

Φυσικά, πολλές είναι οι συμβουλές για το πότε να κάνετε κράτηση και πότε να πετάξετε για να κλείσετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο. Οι εμπειρογνώμονες θα σας πουν να κάνετε κράτηση τα μεσάνυχτα της Τρίτης – ή να περιμένετε, ίσως και την Κυριακή – και να κάνετε κράτηση περίπου δύο μήνες πριν από μια πτήση για τον καλύτερο μέσο όρο των αεροπορικών ναύλων. Εκτός από την περίοδο των Χριστουγέννων, που θα πρέπει να κλείσετε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.

Όμως οι συμβουλές στρατηγικής αναζήτησης φτηνού εισιτηρίου, δε λειτουργούν πάντα.

Ένας λόγος που βλέπετε διαφορετικούς αριθμούς είναι ότι οι αεροπορικές εταιρείες δε θέλουν να αποκαλύπτουν την εσωτερική έρευνα τιμολόγηση τους. »Τα δεδομένα κράτησης είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό», δήλωσε ο Rick Seaney, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της FareCompare, μία από τις πολλές online πηγές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα αεροπορικά εισιτήρια στο μέλλον.

Ακόμα, απροσδόκητα γεγονότα, όπως η τρομοκρατία, τα κρούσματα νόσου, καθώς και μεγάλες οικονομικές ή πολιτικές αναταραχές (π.χ Brexit), επηρεάζουν τη ζήτηση και τις μεταβολές των τιμών.
rizopoulospost.com
 
Top