Η αθλήτρια του στίβου που κατάφερε να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατέφθασε στην Αθήνα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη που χάρη στην προσπάθειά της ακούστηκε για μία και μόνη φορά ο Εθνικός Ύμνος στο στάδιο, όπου διεξάγονταν τα αγωνίσματα του στίβου. Μαζί της ο προπονητής και σύζυγός της, Μίτσελ Κρίερ και με μια αγκαλιά λουλούδια στα χέρια κράτησε ψηλά το χρυσό μετάλλιο στα φλας των φωτογράφων.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε το στόχο μας. Έχουμε ακόμη μερικούς αγώνες και περιμένουμε τις διακοπές" δήλωσε η Χρυσή Ολυμπιονίκης στους δημοσιογράφους που την περίμεναν. "Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάναμε και συνεχίζουμε" συνέχισε η κα. Στεφανίδη που παραδέχτηκε και πάλι πως ο Μίτσελ Κρίερ πίστευε πιο πολύ από εκείνη την επιτυχία.
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του, αλλά ο σύζυγός μου με έχει υποστηρίξει πριν πάρω το μετάλλιο και έχει δουλέψει όσο έχω κι εγώ

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του, αλλά ο σύζυγός μου με έχει υποστηρίξει πριν πάρω το μετάλλιο και έχει δουλέψει όσο έχω κι εγώ" σημείωσε για την αφιέρωση του χρυσού στους Ολυμπιακούς στον σύζυγό της. Στο αεροδρόμιο βρίσκονται φυσικά και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Στίβου, όπως και συγγενείς της που θέλησαν να την υποδεχτούν.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε το στόχο μας. Έχουμε ακόμη μερικούς αγώνες και περιμένουμε τις διακοπέςΑπό νωρίς εξάλλου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έχουν συγκεντρωθεί και άνθρωποι που επιθυμούν να συγχαρούν από κοντά την Κατερίνα Στεφανίδη, με το πανό του Συλλόγου Πανοράματος του Δήμου Παλλήνης που έχει ξεδιπλωθεί στο χώρο υποδοχής για χάρη της, να ξεχωρίζει.
Ο Δήμος Παλλήνης έχει οργανώσει για το απόγευμα της Τετάρτης τελετή υποδοχής της Κατερίνας Στεφανίδη στην πλατεία Πανοράματος. Την Κυριακή ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εξέφρασε τη βούλησή του, εκτός άλλων τιμητικών εκδηλώσεων, να τιμηθεί η αθλήτρια, με την ονομασία του Αθλητικού Συγκροτήματος που βρίσκεται στην είσοδο της Δ.Ε. Παλλήνης, ως «Αθλητικό Κέντρο, Κατερίνα Στεφανίδη."Ελπίζω το μετάλλιο να φέρει περισσότερα παιδιά στο στίβο και ειδικά στο επί κοντώ. Όσο περισσότερα παιδάκια έρχονται, τόσο περισσότερα ταλέντα θα ανακαλύπτονται" ανέφερε στη συνέχεια σε ερώτηση για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.
Έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους. Έχω κερδίσει προηγουμένως και πανευρωπαϊκό και χάλκινο παγκόσμιο. Τώρα ασχολείστε, μια φορά στα τέσσερα χρόνια.

"Να συζητήσουμε για θετικά πράγματα; Έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους. Έχω κερδίσει προηγουμένως και πανευρωπαϊκό και χάλκινο παγκόσμιο. Τώρα ασχολείστε, μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Την Αυγή δεν την έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου" σημείωσε για να βάλει τέλος στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με παλαιότερες δηλώσεις της στον ΑΝΤ1.

news247.gr
 
Top