Νέα επίσκεψη μέσα στο 2016 ετοιμάζει το ταξιδιωτικό SDC στην Κρήτη, για τους λάτρεις του swinging μετά την επιτυχημένη προηγούμενη φορά. Μια επίσκεψη που γίνεται με εχεμυθια για ευνόητους λόγους...
To ολλανδικό τουριστικό γραφείο του SDC που είναι τα μεγαλύτερα πρακτορεία swingers είχε φέρει πέρυσι εκατοντάδες ζευγάρια που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων για να απολαύσουν τις ιδιαίτερες... διακοπές τους στην Κρήτη, όπως εγραψε χθες το CretePlus.gr.

Για σχεδόν μια εβδομάδα περίπου, ζευγάρια διαφόρων εθνικοτήτων θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς πελάτες.

Πρόκειται βέβαια για διακοπές «αλμυρές», αυτές που διοργανώνει το Ολλανδικό τουριστικό γραφείο SDC. Υπόσχεται στους ενδιαφερόμενους βραδιές γεμάτες πάθος  με το κόστος για την εβδομάδα από 17 έως 23 Οκτωβρίου, οι τιμές για έξι διανυκτερεύσεις κυμαίνονται από 2.598€ έως 4.297€ ανάλογα με τον τύπο του δωματίου, που θα επιλέξει το κάθε ζευγάρι.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται all inclusive σερβίρισμα, τα ποτά, καθημερινός καθαρισμός δωματίου και χρήση spa. Προσφέρεται ακόμη δωρεάν η χρήση Wi Fi, η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα αλλά και η σάουνα.
 creteplus.gr
 
Top