Στις 2 Αυγούστου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η νέα λεπτότερη έκδοση του Xbox One, το Xbox One S, που παρουσιάστηκε στην Ε3 2016 πριν από ένα περίπου μήνα.
Την ίδια ημέρα με τη διάθεση του Windows 10 Anniversary Update η Microsoftαναμένεται να κυκλοφορήσει το Xbox One S στα ελληνικά καταστήματα στην έκδοση με σκληρό δίσκο 2TB ενώ από τον Σεπτέμβριο θα δούμε στην αγορά το οικονομικό μοντέλο με το σκληρό δίσκο των 500GB καθώς και την έκδοση σκληρό δίσκο του 1TB. Η τιμή του Xbox One S θα ξεκινάει από 299€ και θα φτάνει τα 399€ (στην έκδοση με τα 2ΤΒ σκληρό δίσκο).

Οι διαφορές που έχει το Xbox One S από τον προκάτοχό του είναι αρχικά μέγεθος του που είναι κατά 40% μικρότερο, η υποστήριξη HDR που προσφέρει, για όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν, βελτιωμένη ποιότητα γραφικών ενώ υποστηρίζει και αναπαραγωγή υλικού 4K από το Blu-ray player.
Τέλος η έκδοση με το σκληρό δίσκο των 2TB θα περιλαμβάνει το νέο, ανανεωμένο χειριστήριο με διπλάσια εμβέλεια, υποστήριξη σύνδεσης μέσω Bluetooth για σύνδεση με συστήματα Windows 10, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί στο Xbox Play Anywhere, αλλά και ένα παιχνίδι 

 
Top