απο το makeleio.gr

Τελικά έχουν δικιο αυτοί που λένε ότι στην Ελλάδα κάποιοι νοιάζονται μόνο για την εικόνα τους και το φαίνεσθαι αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις τους.

Καλά. Και η περιπτωση της Αγγελικής δεν είναι και η μόνη. Εκατοντάδες είναι εκείνοι που χρωστούν σε όποιον μιλάει Ελληνικά και το παίζουν κονιόρδοι διάγοντας μια ζωή… ζωάρα και παίζοντας ρόλους ισχυρών, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την δηθενιά τους.

Στην λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου υπάρχει και το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη του Βασίλη. Τα στοιχεία είναι ίδια με αυτά της τραγουδίστριας. Εκτός ρε παιδί μου και αν πρόκειται για καμιά πρώτη ξαδέρφη της.

Την ώρα λοιπόν που το όνομα φιγουράρει ανάμεσα σε άλλα στην λίστα της ντροπής η συγκεκριμένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τα μπανάκια της στην Μύκονο και μάλιστα ποζάρει για τους παπαράτσι.




Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της, Σάββας Γκέντσογλου, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των ανέμων και χαλαρώνουν κάτω από τον καυτό ήλιο. Οι δυο τους μάλιστα απαθανατίστηκαν τη Δευτέρα την ώρα που έκαναν βόλτα με τζετ σκι και φαίνονταν εξαιρετικά ευδιάθετοι!







 
Top