Μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του δέρματός μας και να απαλλαγούμε από το τοπικό πάχος προτού βγούμε στην παραλία; Η απάντηση είναι ναι, και μάλιστα γίνεται με ανώδυνο και γρήγορο τρόπο. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μας εξηγεί.
Vaser Lipo
Το vaser είναι μία σύγχρονη τεχνική ανώδυνης λιποαναρρόφησης. Η μέθοδος είναι ιδανική για τις περιοχές του σώματος όπου συσσωρεύεται τοπικό λίπος όπως οι γλουτοί, τα πλαϊνά των μηρών, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, τα γόνατα και η κοιλιά. Με την ενέργεια υπερηχητικών κυμάτων και χωρίς να χρειαστούν τομές και ράμματα, το λίπος ρευστοποιείται και απομακρύνεται αποτελεσματικά και αναίμακτα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με απλή τοπική αναισθησία και το άτομο επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα.
Ενέσιμη λιποδιάλυση
Στην ενέσιμη λιποδιάλυση χρησιμοποιούνται ενεργά συστατικά που διασπούν σταδιακά το λίπος και αυτό στην συνέχεια απομακρύνεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό. Οι ενέσεις, που στοχεύουν στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος, είναι εξαιρετικά λεπτές και πραγματοποιούνται ενώ το δέρμα έχει μουδιάσει από την αναισθητική κρέμα που εφαρμόζεται στην περιοχή. Έτσι, δεν υπάρχει καμία αίσθηση δυσφορίας. Η θεραπεία γίνεται ολοκληρώνεται σε τρεις συνεδρίες που γίνονται ανά 10-14 μέρες. Τα σημεία που αντιμετωπίζονται είναι μικρές περιοχές του σώματος που εμφανίζουν τοπικό πάχος όπως το διπλοσάγονο, το πίσω μέρος των γονάτων κ.α. Παράλληλα με την ενέσιμη αυτή θεραπεία βελτιώνεται η υφή και η ποιότητα της επιδερμίδας.

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen.
Μεγαπάνος Χρήστος
Πλαστικός  χειρουργός
Site: www.regen.gr
Τ/φ: 216 700 7070
 
Top