Η Ελληνική αποστολή των ομάδων μας στίβου ανδρών και γυναικών επέστρεψε από το Άμστερνταμ -και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα- με αρκετές επιτυχίες και βέβαια το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη αλλά και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου, να ξεχωρίζουν. 


"Έλαμψε" με την παρουσία της η κόρη της Ελληνίδας τριπλουνίστριας...

Στην Αθήνα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης η ελληνική αποστολή στίβου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.







Φυσικά την παράσταση έκλεψαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου, στο λαιμό των οποίων έλαμπαν τα δύο μετάλλια που κατέκτησε η Ελλάδα στη διοργάνωση. Μαζί τους και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση του Άμστερνταμ.

Πρώτη έκανε την εμφάνιση της στο χώρο αφίξεων η Βούλα Παπαχρήστου, που έτρεξε στην κόρη της Κωνσταντίνα, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε η "χρυσή" πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.



Τα δύο κορίτσια με το χαμόγελο στα χείλη μίλησαν στους δημοσιογράφους, βγήκαν φωτογραφίες με τους περαστικούς και υποσχέθηκαν νέες διακρίσεις στο εγγύς μέλλον.

Την παράσταση πάντως έκλεψε η γλυκύτατη κόρη της Παπαχρήστου, η οποία τράβηξε την προσοχή τόσο της Νικόλ Κυριακοπούλου, όσο και των υπολοίπων παρευρισκόμενων.



Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής.


newsit.gr
 
Top