Την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος Ιωάννης Σεϊντής, μετά από καταγγελία,για εμπλοκή Ειδικού Φρουρού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σε επεισόδιο με υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, σε βάρος του οποίου "τράβηξε" όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε βενζινάδικο στην οδό Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός αστυνομικός, μαζί με έναν ακόμη συνάδελφο του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την ώρα που έφθασε η ΕΛ.ΑΣ., επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός φίλου τους, ο οποίος είναι «γνώριμος» στις αρχές λόγω της συμμετοχής του στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας.

Μετέβησαν στο βενζινάδικο για ανεφοδιασμό, όμως η ολιγωρία του υπαλλήλου, είχε ως αποτέλεσμα ο Ειδικός Φρουρός να του κάνει παρατήρηση, για να δεχθεί όπως υποστηρίζει επίθεση από τον άνδρα. Αυτός σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο λόγος που "εβγαλε" το όπλο του.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος τονίζει πως δέχθηκε χωρίς λόγο την απειλή με το όπλο και προχώρησε στην καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών.

Οι δύο εμπλεκόμενοι άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί δικάσιμος
 
Top