Μετά από 8 ημέρες μάχης στην εντατική του Ευαγγελισμού η 34χρονη Ματίνα Νικολάου, η Δημοτική Αστυνομικός που προστάτευε τα παιδιά που συνόδευε στην καλοκαιρινή απασχόληση, δεν άντεξε.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλους. Ειδικά στη γυναίκα που δούλευε πλάι της, που μοιραζόταν καθημερινά τις χαρές και τις λύπες, το χαμόγελο και το δάκρυ όπως λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της στο facebook, από όπου και η φωτογραφία.Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού αναφερόμενος στο τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή.

Πριν από λίγο απεβίωσε Δ. Αστυνομικός του δήμου μας,θύμα τροχαίου,που έδινε μάχη για την ζωή της.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

— Γιάννης Κωνσταντάτος (@ykonstantatos) July 28, 2016

Το μήνυμα του Δημάρχου στο Facebook

«Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»

Το τελευταίο αντίο στη Ματίνα θα ειπωθεί από οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.

H άτυχη Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας. Είδε ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατευθύνεται προς τα παιδιά που συνόδευε και μπήκε μπροστά για να τα προστατέψει. Το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.
 
Top