Αναστάτωση και ένα ατύχημα στην περιφερειακή οδό. Τα πρόβατα βγήκαν στο δρόμο και οι οδηγοί προσπαθούσαν να τα αποφύγουν...

Βόλτα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης βγήκαν το πρωί πρόβατα, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς. 



Ένα εξ αυτών παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, κοντά στο τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά. 

Από την παράσυρση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία. Άγνωστο παραμένει προς στιγμήν πως βρέθηκαν τα πρόβατα στο οδόστρωμα. Φαίνεται ότι ανήκουν σε ιδιοκτήτη που διατηρεί στάνη κοντά στην Περιφερειακή Οδό. Ήταν γύρω στις 06.30 το πρωί, όταν οι οδηγοί που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό είδαν έκπληκτοι τετράποδα να «βόσκουν» στο οδόστρωμα και παραπλεύρως αυτού.

Προς στιγμήν επικράτησε αναστάτωση, με τους οδηγούς να κατεβάζουν ταχύτητες για να αποφύγουν τα περιπλανώμενα ζώα. Περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα πρόβατα απομακρύνθηκαν από το σημείο...


Ο ιδιοκτήτης των ζωντανών, μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και είπε πως κάποιος του έκλεψε τέσσερα πρόβατα και προφανώς δεν τα έδεσε καλά και του ξέφυγαν από την «καρότσα», πήδηξαν τα ζωντανά και βρέθηκαν πάνω στον Περιφερειακό.

Τα πρόβατα βρίσκονταν σε ένα αγρόκτημα, στην Πυλαία, κοντά στο Νοσοκομείο Γέννεσις. Πρόκειται για ένα χωράφι, που ο ιδιοκτήτης το έχει μετατρέψει σε αγρόκτημα, έχοντας μέσα αρκετά ζώα, τα οποία, όπως είπε, τα εκτρέφει για τα παιδιά του.


seleo.gr
 
Top