ΖΕΤΑ
Σε εκείνους που την «έκραξαν» για το γάμο- υπερπαραγωγή στο Ναύπλιο αλλά και το στέμμα που φόρεσε μαζί με το νυφικό της απάντησε πρώτη φορά η Ζέτα Θεοδωροπούλου μέσω Instagram.
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το μοντέλο πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον πατέρα του παιδιού της, τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι βάφτισε και την κόρη του, Αφροδίτη.
Μετά την επιστροφή της από το honeymoon, μέσω facebook η Ζέτα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε και έγραψε τα εξής:
«Επειδή έγινε ένας ντόρος για το στέμμα μου, απο τις λίγες φορές που απαντώ κ ασχολούμαι, θέλω να πω πως ς κάθε νύφη παρουσιάζεται στον γάμο της όπως νιώθει..
Και εμένα ο άντρας μου δε με κάνει να νιώθω λιγότερο από βασίλισσα.
 Εύχομαι στην καθεμία γυναίκα της γης, ό,τι έχει ονειρευτεί από μικρή, να βρεθεί κάποιος να της εκπληρώσει το όνειρο, όπως εμένα! Εγώ το υποστήριξα και αν γινόταν θα πέρναγα και κάτω από σπαθιά.  Ευχαριστώ τους καλοπροαίρετους για τις ευχές και την αγάπη σας και περισσότερο ακόμα τους κακοπροαίρετους που έβγαλαν ζήλια κ κακία, γιατί μας δίνουν ακόμα περισσότερη αξία
Τα φιλιά μου κ την αγάπη μου»
Μάλιστα, συμπλήρωσε το μήνυμά της με τo hashtag: #όσα δεν φτάνει η αλεπού.
ΖΕΤΑ
ΠΗΓΗ: star.gr
 
Top