Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Ηλείας από την κατάληξη του καυγά που είχαν τη νύχτα 4 νεαροί του χωριού.

Ο 20χρονος Αντώνης Καρούτας, πυροβολήθηκε με καραμπίνα και υπέκυψε στα τραύματα του, λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο του Πύργου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 20χρονος μαζί με έναν 23χρονο φίλο του, πήγαν τα μεσάνυχτα στο Σκουροχώρι, όπου συνάντησαν έναν 27χρονο και έναν 34χρονο στην αυλή του σπιτιού του 27χρονου. Αμέσως μετά ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των τεσσάρων, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν. 

Τον διαπληκτισμό αντελήφθη ο 56χρονος πατέρας του 27χρονου, ο οποίος ζήτησε από τους νεαρούς να φύγουν από την αυλή του σπιτιού του. Στην συνέχεια, ο 56χρονος φέρεται να πήρε μία καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και να πυροβόλησε μία φορά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονο στη θωρακική χώρα. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του...

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία για το περιστατικό και προχώρησε στην σύλληψη του 56χρονου. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδό του δεν είπε τίποτα στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν...

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr

Πηγή: patrisnews.com, iliaoikonomia.gr

 
Top