Το πρώτο JUMBO στη Σερβία είναι γεγονός και άνοιξε το Σάββατο 18/06 από τον όμιλο Vero της οικογένειας Βερόπουλου, ο οποίος έχει την αποκλειστική δικαιόχρηση (franchise) του JUMBO για τις αγορές των Σκοπίων και της Σερβίας...




Από πλευράς του ομίλου Jumbo, στόχος είναι να επεκταθεί περαιτέρω σε όμορες χώρες, ακολουθώντας την στρατηγική της σύμπραξης με άλλους ''παίκτες'' για όσες χώρες είναι εκτός Ε.Ε. και της αυτόνομης πορείας για όσες χώρες είναι στην ομπρέλα της Ε.Ε. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία franchise με τον όμιλο Βερόπουλο για την αγορά της Σερβίας (ήδη οι δύο πλευρές συνεργάζονται για την αγορά της ΠΓΔΜ), ενώ ανάλογα βήματα θα ακολουθήσουν και σε άλλες γειτονικές αγορές όπως π.χ. σε αυτή του Μαυροβουνίου.


Ειδικά για το πρώτο Jumbo της Σερβίας, σύμφωνα με τον όμιλο Βερόπουλου, ήδη από το στάδιο της προετοιμασίας είχε εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για την έλευση της γνωστής αλυσίδας, που φιλοξενείται σε κτίριο σε κομβικό σημείο της πόλης του Βελιγραδίου και στεγάζει ήδη κατάστημα Super Vero. Στα επίσημα εγκαίνια παρέστησαν η Γ.Γ. του Υπουργείου Εμπορίου Σερβίας, η Γ.Γ. της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι, κ.α..
 
Top