Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκαν οι ''Ανεξάρτητοι Πολίτες'' από ανθρώπους που ήθελαν και αυτοί με την σειρά τους να βάλουν ένα λιθαράκι ώστε να γίνει η πόλη μας καλύτερη.
Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η δημοτική μας παράταξη αρκετά και ο πόλεμος που δεχθήκαμε από την αρχή μεγάλος.

Αυτό φάνηκε περισσότερο κατά την διάρκεια των δημοτικών εκλογών του 2014 που αποδεκατισμένοι λίγο πριν τις εκλογές θελήσαμε απλά και μόνο να πάρουμε μέρος στην από κοινού υποψηφιότητα με τον Χρήστο Σαλαλέ χωρίς να κάνουμε καμία προεκλογική προσπάθεια.
Η δική μου προσπάθεια να ενώσω διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες για το καλό της πόλης δεν βρήκε υποστηρικτές στα έργα παρά μόνο στα λόγια εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Θέλαμε να κρατήσουμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει στους φίλους της παράταξης να το φτάσουμε ως το τέλος παρά τις όποιες δυσκολίες αλλά και τις κρυφές συναντήσεις-συμφωνίες κάποιων που κατάφεραν τελικά να κόψουν από το ψηφοδέλτιο σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων μας και με εμένα να αποχωρώ είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές.

Υπήρχε πάντα η νοοτροπία ότι μόνο αν υπήρχαν πολλά χρήματα από τον επικεφαλής ή η οποιαδήποτε στήριξη θα μπορούσε μια παράταξη να πάρει μέρος και να πάει καλά.
Βλέποντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών αμέσως καταλαβαίνεις ότι αυτό φυσικά δεν ισχύει στην πράξη.

Λάθη έγιναν πολλά λόγω απειρίας αλλά και επιλογών.
Γιαυτό αναλαμβάνω όλη την ευθύνη.

Ήρθε όμως η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για τους ''Ανεξάρτητους Πολίτες''.

Μια νέα αρχή γίνεται με νέο όνομα,νέους ανθρώπους και νέες ιδέες για μια Σύγχρονη Πόλη.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
 
Top