ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÔÇÓ ÃÁËËÉÁÓ Ì. ÂÁËÓ (ICONPRESS/ÃÉÙÑÃÏÓ ÆÁ×ÏÓ)


Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως έρχεται ο ανασχηματισμός, καθώς ακόμα και αν αυτός πραγματοποιηθεί μετά το συνέδριο στα τέλη του Σεπτεμβρίου οι…
προετοιμασίες έχουν αρχίσει.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σήμερα σε δημοσίευμα της Real, ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στη θέση τουΓιώργου Σταθάκη, προκειμένου να στείλει το μήνυμα εντός και εκτός της χώρας ότι η ανάπτυξη αποτελεί προσωπικό του στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Αλέξης Χαρίτσης (υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ) θα αναλάβει συνεπικουρικό ρόλο, ενώ αναζητείται υπουργείο για τον Γιώργο Σταθάκη.
Την ίδια στιγμή, στα υπουργεία τους θα παραμείνουν Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αλλά και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης και Χρήστος Σπίρτζης.
Στον αντίποδα, στην κρίση του πρωθυπουργού βρίσκονται οι Βαγγέλης Αποστόλου και Θοδωρής Δρίτσας, αν και στην περίπτωση του τελευταίου σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εσωκομματικές διαδικασίες, δεδομένου ότι είναι μέλος των «53».
Τέλος ερωτηματικό αποτελεί ο ρόλος που θα έχει ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα επιθυμούσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
crashonline.gr
 
Top