Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 50χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, μετά και την...


 ταυτοποίηση των στοιχείων του από συγγενικό πρόσωπο.
Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έδωσε φως στην υπόθεση, που απασχόλησε τις αρχές, από τις 15-6-2016, οπότε και βρέθηκε η σορός του 50χρονου.
Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε τραύματα από κοφτερό όργανο.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του. Κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, στην ίδια υπόθεση, είναι και μία επίσης 19χρονη.
Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε πάει στην Δραπετσώνα σε σπίτι που έμεναν οι δράστες.
Η 19χρονη ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή που ήταν μόνη της ο 50χρονος προσπάθησε να την παρενοχλήσει και τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.
Κατόπιν, οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι και προσπάθησαν να το καθαρίσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος! Σε όλες αυτές τις πράξεις συμμετείχε όπως προαναφέραμε και μία 19χρονη ημεδαπή.
Οι δράστες επιβεβαίωσαν τα παραπάνω περιστατικά και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, ο εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

 
Top