Κοινή δήλωση – καταγγελία δέκα δημοτικών συμβούλων ( από τους οποίους δύο επικεφαλής παρατάξεων ) εκλεγμένων με τέσσερεις διαφορετικούς συνδυασμούς

Εμείς που υπογράφουμε παρακάτω, δημοτικοί σύμβουλοι που ήμασταν υποψήφιοι και εκλεγήκαμε  με τέσσερεις διαφορετικούς συνδυασμούς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , αισθανόμαστε την ανάγκη – με αφορμή και τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27-6  -  να καταγγείλουμε την κατ΄εξακολούθηση  απαράδεκτη , αυταρχική , αντιδημοκρατική συμπεριφορά του νυν Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου .

Κοντά δύο χρόνια τώρα παρακολουθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ( από την εποχή που υπήρχαν δύο Δήμοι ) Δήμαρχο να φέρεται με τέτοια αλλαζονεία , τέτοια αμετροέπεια και πολιτικό κουτσαβακισμό. Παρακολουθούμε την ειρωνία  απέναντι σε κάθε πρόταση ,ακόμα και ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης ,τις ακατανόητες επιθέσεις απέναντι σε οποιονδήποτε εκφράζει μια αντίθετη πρόταση , ακόμα και ύβρεις και συνεχείς προσβολές . Παρακολουθούμε την καταγγελία συλλήβδην κάθε πρώην Δημάρχου ,κάθε ένα που πρόσφερε με τα συν και τα πλην του στο παρελθόν στην πορεία του Δήμου . Ο Χρήστος Βρετάκος δεν ακούει κανένα, προχωρά θεωρώντας ότι έχει το αλάθητο του Πάπα, δεν συνθέτει ως όφειλε σαν Δήμαρχος , προβάλει ως φοβερό και τρομερό ένα ανύπαρκτο έργο ,υποβαθμίζει με την συμπεριφορά του τον ρόλο του κάθε δημοτικού συμβούλου και του δημοτικού συμβουλίου .

Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε πια αυτές τις τακτικές και συμπεριφορές. Ο κ.Χρήστος Βρεττάκος έχει χρέος να νοιώσει και να φέρεται όπως αρμόζει σε ένα Δήμαρχο, να σέβεται τους δημοτικούς συμβούλους και τον θεσμικό ρόλο του δημοτικού συμβουλίου. Διαφορετικά , θα βρεθεί απέναντι στην αντίδρασή μας με κάθε τρόπο και ενημερώνοντας τους πολίτες για τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν αυτή την ώρα στο δημοτικό συμβούλιο και στον Δήμο .
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ :

Βρετάκος Νίκος
Δαβγιώτη Ελένη
Δατσέρη Βάνα
Ζούπης Ζαχαρίας
Καψοκώλης Πέτρος
Κούβαρης Κώστας
Λάλος Μηνάς
Μελάς Φώτης , Πρώην Δήμαρχος
Μελά Αγγελική
Σαββοπούλου Γιούλη  
 
Top