Ο 62χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης είχε παρέμβει στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να μην καταγράφει το ρεύμα που χρησιμοποιούσε...



Επί χρόνια δεν πλήρωνε δεκάρα σε λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. ένας 62χρονος υπεύθυνος επιχείρησης στην Καστοριά, αφού είχε φροντίσει να παρέμβει στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να μην καταγράφει το ρεύμα που χρησιμοποιούσε.

Ένας αρμόδιος υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην περιοχή αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κατανάλωση ρεύματος στην συγκεκριμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, η οποία ωστόσο λειτουργούσε στο… φουλ. Μετά από έρευνα που έκανε, ζήτησε τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφαλείας για επιτόπιο έλεγχο.

Η παρέμβαση στον μετρητή πιστοποιήθηκε και αποδείχθηκε ότι είχε γίνει πριν από πολύ καιρό, καθώς η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος που είχε καταναλώσει η επιχείρηση είχε φτάσει στα 15.000 ευρώ!

Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για ρευματοκλοπή, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και τους λογαριασμούς που γλίτωσε!
 
Top