Οι δύο «παλιοί γνώριμοι» των αρχών έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της αστυνομίας - Στο αμάξι τους βρέθηκαν νακρωτικές ουσίες που είχαν αγοράσει με τη λεία τους...



Παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών της Ασφάλειας αποδείχθηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 29 χρόνων που έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων στην πόλη της Δράμας. Και οι δυο τους είχαν απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές και αυτή τη φορά ήταν «φορτωμένοι» με ναρκωτικά που είχαν αγοράσει με τη λεία τους από πέντε διαρρήξεις!

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι ύποπτοι, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίου, μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, 150 ευρώ, αλλά και ένα ρολόι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που όπως αποδείχθηκε προέρχονταν από διαρρήξεις τις οποίες είχαν διαπράξει το πρωί της Τρίτης σε πέντε σπίτια μαζί με έναν 52χρονο συνεργό τους.

Οι δράστες συνελήφθησαν και την κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη ένα διαρρηκτικό εργαλείο και δυο κινητά. Δεν βρέθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα κλοπιμαία, που ήταν ένας φορητός υπολογιστής, άλλο ένα ρολόι και δυο ζευγάρια παπούτσια! Ακολούθησε η σύλληψη του 52χρονου και οι τρεις μαζί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
 
Top