Η ληστεία είχε γίνει μέρα-μεσημέρι την περασμένη Τρίτη με θύμα μια 27χρονη κοπέλα, χωρίς να προλάβει να επέμβει ο 28χρονος σύντροφός της...



Επίδειξη δύναμης σε μια ανυπεράσπιστη νέα γυναίκα έκαναν δυο «νταήδες», όταν τη βρήκαν να κάθεται μόνη μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του φίλου της που είχε πεταχτεί σε ένα μαγαζί στην Καλαμάτα. Αφού την έβγαλαν δια της βίας έξω, τη χτύπησαν και έφυγαν με το όχημα!

Η ληστεία είχε γίνει μέρα- μεσημέρι την περασμένη Τρίτη με θύμα μια 27χρονη κοπέλα, χωρίς να προλάβει να επέμβει ο 28χρονος σύντροφός της. Το ζευγάρι είχε καλέσει την Αστυνομία, αλλά οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό των δραστών ή του αυτοκινήτου δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα.

Ωστόσο, από την προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 25 και 35 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Όμως, δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου για να συλληφθούν και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.

 
Top