Ο συνδικαλιστής της ΕΣΗΕΑ, η μυστική συνάντηση και το ξεπούλημα των συντάξεων του ΕΔΟΕΑΠ στους εργοδότες

 ΑΠΟ ΤΟ PLANET-GREECE

Την ώρα που στην ΕΣΗΕΑ το Προεδρείο κάνει δημοσίως πόλεμο στους πάντες με καταγγελίες και αφορισμούς φαίνεται ότι στο παρασκήνιο γίνονται συναντήσεις με τους εργοδότες και όχι μόνο...




Οι κεραίες του Planet-Greece εντόπισαν γνωστό ευτραφή συνδικαλιστή που καταγγέλλει και προπηλακίζει όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του να συνευρίσκεται στο εστιατόριο της Κηφισιάς με κορυφαίο εργοδοτικό παράγοντα και να συζητούν. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι το τι έλεγαν. Ωτακουστής που καθόταν στο διπλανό τραπέζι μας πληροφόρησε ότι αυτό που έλεγε στον εργοδοτικό παράγοντα είναι πως έχει γι’ αυτόν πολύ μεγάλη σημασία είναι να συνεχίσει να παίρνει η ΕΣΗΕΑ Αγγελιόσημο. 

Ο εργοδότης απάντησε ότι αυτό θα αυξήσει το κόστος του και δεν γίνεται. Γίνεται απάντησε ο συνδικαλιστής. «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κόψεις τις συντάξεις παρ ότι είμαι συνταξιούχος, θα φωνάξω λίγο μετά θα το φορτώσω σε άλλους και εσύ θα πληρώνεις λιγότερα αφού η χρηματοδότηση της ΕΣΗΕΑ κοστίζει λιγότερο από τις συντάξεις».

Ο ωτακουστής έφριξε από τα λεγόμενα του συνδικαλιστή καθώς διαπίστωσε ότι ο ευτραφής συνδικαλιστής δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνο την… πλούσια καρέκλα του. Και μη χειρότερα.
 
Top