Κυκλοφορούσε για 4 μήνες με την κλεμμένη μοτοσικλέτα - Σε βάρος του αλλοδαπού δράστη εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ...



Για περισσότερο από τέσσερις μήνες κυκλοφορούσε με μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 16 Ιανουαρίου από το Μενίδι, ένας νεαρός Αλβανός φυγόποινος ο οποίος εντοπίστηκε την ώρα που έκανε βόλτα με αυτή στα Ιωάννινα, έχοντας μαζί του την 24χρονη ομοεθνή σύντροφό του.

Όταν ο 29χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι για τη μηχανή είχε δηλωθεί κλοπή στις 26 Ιανουαρίου στην Ασφάλεια Αχαρνών Αττικής. Αμέσως κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας που προσήγαν το ζευγάρι στην υπηρεσία τους και διαπίστωσαν από τα στοιχεία του νεαρού ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ!

Ο 29χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή να εκτελεστούν οι ποινές, ενώ σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
 
Top