Η νέα "μόδα" στις φωτογραφιες και τα βίντεο είναι δίχως άλλο τα drone,
απαρραίτητο "εργαλείο" σε κάθε ταξιδιωτική εκπομπή για πανοραμικές εναέριες λήψεις που κόβουν την ανάσα.
Όπως τα selfie stick και οι φωτογραφιες selfie μπήκαν στη ζωή μας πριν απο μερικά χρόνια, 
έτσι και οι Dronie είναι η κάτι που όλο και περισσότερο εμφανίζεται στον κόσμο του Ιντερνετ. 

Dronie είναι μια selfie φωτογραφια ή βίντεο από Drone. 
Βασικά βγάζεις τον εαυτό σου, την παρέα σου και φυσικά το περιβάλλον γύρω σου με το Drone. Ιδανικά είναι ένα βίντεο που ξεκινάει απο κοντά για να φαίνονται οι απεικονιζόμενοι και φεύγει προς τα πίσω και πάνω για να αποκαλύψει τον χώρο. 

Δείτε το παράδειγμα που έβγαλε η ομάδα της εκπομπής Happy Traveller στις Μαλδίβες όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα επεισόδιου της εκπομπής  που προβάλλεται κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΙ και στο SIGMA Κύπρου. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυό τους (Ευτύχης Μπλέτσας (παρουσίαση/σκηνοθεσία) και Ηλέκτρα Αστέρη (Αρχισυνταξία)) ταξιδεύουν και κινηματογραφούν την εκπομπή που ταξιδεύει και εμάς στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο κάθε Σάββατο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην Κύπρο μέσα απο το SIGMA TV. Πρόκειται για την πρώτη selfie ταξιδιωτικη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση όπου μεγάλο μέρος της εκπομπής γυρίζεται από τον παρουσιαστή με την κάμερα στο χέρι κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν πως ταξιδεύουν μαζί με τον Ευτύχη. 

Τι έγραψαν στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook:

Να εδώ το ‪#‎HappyTraveller‬ Crew (Electra Asteri & Ευτύχης Μπλέτσας) βγάζουμε Dronie (Selfie video με Drone) στο "νησί μας" το The Sun Siyam Iru Fushi Maldives (το καλύτερο μέρος που μείναμε ποτέ!).

ΥΓ Έρχεται μετά το Πάσχα απίστευτο επεισόδιο Μαλδίβες!!
...και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!!

Happy Traveller INFO
H πρώτη Selfie Ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης που κάνει τον τηλεθεατή να νιώθει πως ταξιδεύει! 
Μία μοντέρνα ταξιδιάρικη εκπομπή με πρωτότυπη αισθητική και ξεναγό τον Ευτύχη Μπλέτσα που παρουσιάζει, σκηνοθετεί, ταξιδεύει, τρώει, οδηγεί, πιλοτάρει (το drone), και τραβάει selfie video με τον δικό του μοναδικό τρόπο! 
Η εκπομπή ξεκίνησε τον Ιούλιο 2015 με Καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα, συνέχισε με με χειμερινούς προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη και συνέχισε με ταξίδια σε όλο τον Κόσμο (Νέα Υόρκη, Ταϊλάνδη, Μπαχρέιν, Σρο Λάνκα, Μαλδίβες).. και έρχονται αμέτρητοι μαγικοί προορισμοί το 2016 και το 2017!  
Κάθε Σάββατο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Happy Traveller Facebook Page
https://www.facebook.com/happytravellerGR

Το κανάλι του Ευτύχη στο YouTube

Κανάλι του Ευτύχη στο YouTube αποκλειστικά με Drone Videos (εναέριες λήψεις από τα ταξίδια Happy Traveller)


 
Top