Giannis_Lagoudakis (1)
ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ....


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΙΚΑ....

Γράφαμε προ ημερών για τις θεαματικές  κυβιστήσεις του δημάρχου Περάματος , Γιάννη Λαγουδάκη, στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπου από «Λαφαζανικός ταλιμπάν» μετά την αποχώρηση του πρώην εσωκομματικού ηγέτη του , (μετ)εξελίχθηκε  σε « τζιχαντιστή» του Μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ .Και για την στάση του αυτή επιβραβεύτηκε με την τοποθέτησή του , στο νέο ΔΣ του ΟΛΠ , στη θέση του προηγούμενου , που είχε διοριστεί από τον Λαφαζάνη και καρατομήθηκε επειδή τα μέλη του αρνιόταν να  γίνουν  ξεφτίλα και να υπογράψουν την πώλησή του , στους κινέζους , αντίθετα με όσα κατάγγελναν επί χρόνια.
Προκειμένου λοιπόν ο κ. Λαγουδάκης  να «δικαιολογηθεί» απέναντι στους συμπολίτες του, που πίστεψαν όσα έλεγε ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ και γνωρίζουν ότι ο κύριος σκοπός του νεοδιορισθέντος ΔΣ είναι αυτός , εξέδωσε μια ανακοίνβωση στην οποία  υποννοεί ότι μεταξύ άλλων δέχθηκε γιατι:» Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, με το ΤΑΙΠΕΔ και τη Διοίκηση του ΟΛΠ μέσα σε ενάμιση χρόνο υλοποιήθηκαν πάγια αιτήματα που διεκδικούσε ο Δήμος Περάματος με κάθε τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια».
Αλήθεια ποια είναι αυτά ; Μπορεί να αναφέρει έστω κι ένα ; Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι κανένα αίτημα δεν έχει γίνει ( επίσημα όχι στα «θα») αποδεκτό .
Εμπρός λοιπόν κ. Λαγουδάκη πείτε ποια είναι «αυτά τα πάγια αιτήματα που υλοποιήθηκαν».
 
Top