Οι προετοιμασίες για το Πάσχα με βεγγαλικά κάθε είδους έχουν αρχίσει για τα καλά σε όλη την Κρήτη...



Χάλασαν τα σχέδια δυο νεαρών αδελφών που ετοιμάζονταν για… εκρηκτικό Πάσχα και είχαν εφοδιαστεί με μεγάλη ποσότητα πυρίτιδας. Για τις κινήσεις τους ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους.

Εκεί, βρέθηκε ποσότητα πυρίτιδας βάρους τριών κιλών και 754 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν είχαν αγοράσει τα δυο αδέλφια ηλικίας 19 και 20 χρόνων για να τη χρησιμοποιήσουν στην κατασκευή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Μαζί με τα εκρηκτικά, κατασχέθηκε και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε στους δυο νεαρούς δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Οι προετοιμασίες για το Πάσχα με βεγγαλικά κάθε είδους έχουν αρχίσει για τα καλά σε όλη την Κρήτη. Στο Ρέθυμνο συνελήφθη ένας 36χρονος επιχειρηματίας που διέθετε προς πώληση 320 κροτίδες στο κατάστημά του, όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας που τις κατάσχεσαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Τον ίδιο δρόμο πήρε και ένας 50χρονος, που επίσης συνελήφθη στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό του και βρήκαν 176 κροτίδες.
 
Top