Giannis_Lagoudakis (1)
...ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΠ....

Όταν εξελέγη θεωρείτο από τους πιο  έμπιστους του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην περιοχή . Η σχέση τους αυτή γινόταν ακόμη πιο ισχυρή λόγω και του αδελφού του , πρώην συνδικαλιστή ,ο οποίος ήταν της «ομάδας» Λαφαζάνη , από την εποχή που  ήταν μέλη του ΚΚΕ και μαζί σ΄όλη την κατοπινή πορεία .

Ο λόγος για το Δήμαρχο Περάματος , Γιάννη Λαγουδάκη. Ο οποίος , μετά την ρήξη και την αποχώρηση της «Αριστερής Πλατφόρμας» από το ΣΥΡΙΖΑ , το καλοκαίρι , εκείνος , όχι παρέμεινε στο κυβερνών κόμμα , αλλά έκτοτε βάλθηκε καθημερινά να αποδεικνύει πόσο  πιστός είναι πολιτικές και κομματικές επιταγές της ηγεσίας του. Και απ΄ότι περίτρανα φαίνεται πέρασε τις «εξετάσεις» και διορίσθηκε στον ΟΛΠ...

Έτσι ξεχνώντας παντελώς όσα δήλωνε ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ και την

COSCO τόσο πριν εκλεγεί δήμαρχος αλλά και πολύ μετά , μέχρι ακόμη και την «κωλοτούμπα»του καλοκαιριού , απειλώντας « θεούς και δάιμονες» αν  (ξε)πουλιόταν , τώρα .μετά την καρατόμηση του «Λαφαζανικού» πρώην ΔΣ του ΟΛΠ , διορίσθηκε στο νέο , που έχει ουσιστικά μια και μόνο εντολή : Την ολοκλήρωση σε χρόνο dt της πώλησης του ΟΛΠ  , φυσικά στην COSCO για την οποία τόσα έλεγε «χέρι-χέρι» με Λαφαζάνη , Δρίτσα ( αυτός  έμεινε ) και λοιπούς.

Και πως προσπάθησε να « αιτολογήσει»  αυτή τη συμμετοχή του; Ότι τάχα η εκλογή του «στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ με την ιδιότητα του Δημάρχου Περάματος, έρχεται να ικανοποιήσει ένα πολυετές και πάγιο αίτημα του Δήμου για τη συμμετοχή του στη διοίκηση του οργανισμού. Ο Δήμος Περάματος παύει να είναι θεατής των εξελίξεων και απλός επισκέπτης του μεγάρου του ΟΛΠ και βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων σε ό,τι αφορά τον ΟΛΠ. Το γεγονός αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί μια νίκη του Δήμου μας».

Τώρα «νίκη» το να είσαι  κομπάρσος .στο (ξε) πούλημα του πολυτιμότερου «ασημικού» σου , για να θυμηθούμε και λίγο τα λόγια τους , ε μόνο ο κ. Λαγουδάκης , θα μπορούσε να το εκλάβει έτσι.
πηγη
 
Top