Ολόκληρη οικογενειακή επιχείρηση είχαν στήσει ένας ηλικιωμένος πατέρας και οι δυο γιοι του...



Ολόκληρη οικογενειακή επιχείρηση είχαν στήσει ένας ηλικιωμένος πατέρας και οι δυο γιοι του που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Μάλιστα, έθαβαν στο έδαφος το παράνομο εμπόρευμά τους, όπως και τα έσοδά τους από τις πωλήσεις!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πρώτα έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι της οικογένειας στην πόλη της Άρτας και ανακάλυψαν μια- μια τις κρύπτες. Θαμμένα στον κήπο του σπιτιού, βρήκαν ένα μπουκάλι που είχε μέσα τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 101,10 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 99 ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές!

Σε άλλο σημείο του κήπου, βρέθηκαν θαμμένα 7.530 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση της ηρωίνης, όπως μαρτυρούσαν και οι πρόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι μαζί με μια ψαλίδα που έφερε υπολείμματα ηρωίνης. Ο 74χρονος πατέρας και οι γιοί του ηλικίας 44 και 42 χρόνων συνελήφθησαν αργότερα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν πέντε κινητά που εξετάζονται.
 
Top