Τα θύματα άφησαν το μικρό τελάρο που είχε μέσα ψάρια αξίας 20 ευρώ, το οποίο άρπαξε ο δράστης και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση...


Πρέπει να... πεινούσε πολύ ένας νεαρός που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά σε δύο άνδρες ηλικίας 59 και 45 χρόνων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Βόνιτσα κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό και άρχισε να τους χτυπάει με αυτόν, για να τους αναγκάσει να αφήσουν τα... ψάρια που μετέφεραν!

Τα θύματα άφησαν το μικρό τελάρο που είχε μέσα ψάρια αξίας 20 ευρώ, το οποίο άρπαξε ο δράστης και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως κατήγγειλαν την ασυνήθιστη ληστεία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

*** Οπλισμένος με ένα σπρέι πιπεριού ήταν ένας 24χρονος, τη μοτοσικλέτα του οποίου σταμάτησαν για έλεγχο στην Πάτρα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η απαγορευμένη συσκευή βρέθηκε στην τσέπη της ζακέτας του, κατασχέθηκε και ο 24χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.
 
Top