Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος τη γλίτωσε από την έρευνα των αρχών αλλά την πλήρωσε ένας ηλικιωμένος που είχε αφήσει στο πόδι της...



Γλίτωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που διέθετε παράνομα προς πώληση χιλιάδες φυσίγγια για κυνηγετικά όπλα αλλά και είδη πυροτεχνίας στο Αγρίνιο, αλλά την πλήρωσε ένας ηλικιωμένος που είχε αφήσει στο πόδι της όταν έγινε έρευνα από αστυνομικούς της Ασφαλείας!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορηθεί τα παράνομα προϊόντα που διέθετε το κατάστημα ειδών αλιείας και κυνηγιού της 32χρονης γυναίκας, αλλά η ίδια έλειπε και το λειτουργούσε ένας 73χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος.

Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν μέσα 10.950 κυνηγετικά φυσίγγια, τρία πιστόλια και μια συσκευή για την εκτόξευση φωτοβολίδων, 100 μεταλλικά καψύλλια και δέκα μεταλλικές τάπες εκτόξευσης με πυρίτιδα!

Όλα τα παράνομα εμπορεύματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 73χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για παράνομη εμπορία κυνηγετικών φυσιγγίων και παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Με τις ίδιες κατηγορίες αναζητείται και η 32χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
 
Top